Monday, November 29, 2010

Lissa`s Cakes

Lissa`s Cakes


Prajitura delicioasa cu ciocolata

Posted: 29 Nov 2010 02:47 AM PST


A treia reteta preparata cu margarina Rama Maestro intra in
Top 10 -Cele mai bune retete de prajituri
.
E o prajitura delicioasa ,usor de facut si chiar si cele mai incepatoare gospodine in ale dulciurilor nu au cum sa dea gres cu prajiturica asta.
Intrati si o veti gasi si in lumea magica de pe Prajituria.ro

Ingrediente
400g ciocolata,
200 ml frisca ,
100 g margarina Rama Maestro,
1 plic vanilie,
150 g biscuiti (nu conteaza de care )
50 g alune sau nuca.
2 foi de napolitana

Am facut aici o portie si jumatate.
Ciocolata rupta bucatele se pune impreuna cu jumatate din frisca pe baie de abur ,se amesteca pana se topeste ,
se pune margarina Rama taiata bucatele ,si la urma restul de frisca si vanilia.Se amesteca compozitia pana se omogenizeaza bine.
Biscuitii se faramiteaza si se amesteca cu alunele sau nucile ,eu am pus aici de amandoua.
Peste biscuiti se pune compozitia cu ciocolata si se amesteca .
Intr-o tava dreptunghiulara ,poate fi rotunda sau chiar tavita de chec,se pune in partea de jos foaie de napolitana (mai taiati putin din ea daca e prea mare )peste foaie se pune toata compozitia ,
Se aseaza a doua foaie de napolitana si se preseaza putin ca sa se lipeasca bine foaia de compozitie si se lasa pana se intareste ..1-2 ore.
Se portioneaza in bucati mici ,mari... dupa placul inimii.

No comments:

hit counter