Lissa`s Cakes |
Posted: 29 Dec 2010 06:53 AM PST O veti gasii si in lumea magica de pe Prajituria .ro Blat: 4 oua , 150 g zahar pudra, 150 g margarina Rama, 2 lg(linguri) cacao, 150g faina, 1 plic praf de copt. Se spumeaza bine galbenusurile cu zaharul,se pune margarina moale (nu topita) si cacao, se pune faina impreuna cu praful de copt amestecand cu lingura . Albusurile care au fost batute spuma tare ,se incorporeaza in compozitie amestecand tot cu lingura. Compozitia o sa fie ceva mai tare si o sa va para putina ,dar e suficienta ....in tava cu dim. de 30/22 in care am pus hartie de copt ,am intins compozitia de blat ...se da la cuptor pana la proba cu scobitoarea. 250 g nuca macinata , 150 g zahar pudra , 100 ml rom. Se amesteca impreuna si compozitia se intinde peste blat. Eu am pus esenta de rom ,am avut cam 90 ml si a fost suficient. 4 oua , 200 g zahar, 2lg cacao, 250 g margarina Rama. Ouale intregi cu zaharul si cacaua se bat pe baie de abur pana se ingroase ,se iau de pe foc si se lasa pana se racesc. Margarina Rama lasata la temperatura camerei ,se spumeaza bine si se amesteca cu crema. 200 g ciocolata impreuna cu 120 ml frisca am pus sa se topeasca pe baie de abur si am intins deasupra. |
You are subscribed to email updates from Lissa`s Cakes To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
No comments:
Post a Comment