Lissa`s Cakes |
Tarta cu mascarpone si jeleu de mere Posted: 21 Oct 2010 01:36 AM PDT Pentru blatul biscuit : 250 g faina, 50 g nuci prajite si macinate, 50 g zahar, 125 g unt sau margarina, 1 ou . Din toate ingredientele se framanta un aluat pe care l-am lasat la rece 30 minute. 250 g mascarpone, 250 ml lapte , un plic crema de vanilie pentru prajituri dr. Oetker, 3 lg zahar pudra , 100 ml frisca , 15 g gelatina. Laptele rece ,zaharul pudra si crema se pun in bol si se bat cu mixerul pana crema devine consistenta. Am pus compozitia peste blat si din loc in loc am pus boabe de mure din dulceata ...dulceata mea preferata... 250 ml suc , un plic tort -gelle , 2lg zahar. Se pun intr-o craticioara pe foc si se fierbe un minut ,apoi cu grija se intinde peste tarta, cu lg incepand din mijloc . |
You are subscribed to email updates from Lissa`s Cakes To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
No comments:
Post a Comment