Friday, January 7, 2011

The Next Web Romania

The Next Web Romania


EcomTIM – prima conferinta regionala de e-commerce

Posted: 07 Jan 2011 12:22 AM PST

2011 debuteaza cu un eveniment in premiera pentru partea de vest a tarii. Astfel, 2parale, prima platforma de marketing afiliat din Romania, organizeaza la Timisoara, in 9 si 10 februarie, prima conferinta regionala de e-commerce, ecomTIM, ce are ca obiectiv realizarea unui cadru de intalnire intre oamenii de afaceri interesati sa activeze in online, cei care detin deja un magazin pe internet, marketerii implicati in dezvoltarea business-urilor online si specialistii in e-commerce.

Evenimentul, organizat la Hotel Timisoara, se bucura de participarea unor specialisti de renume ce vor furniza informatii pertinente despre dezvoltarea pietei de comert online. Marius Ghenea, presedintele Fit Distribution, Cem Tunakan, managing director al Groupon Romania, Cristian Manafu, Doru Panaitescu, Digital Advertising Trainer la Marketeer.net, Dan Vîrtopeanu, general manager al Voxline Communication, Dorin Boerescu,  CEO 2parale, si Bogdan Manolea,  Director Executiv al Asociaţiei pentru Tehnologie si Internet, sunt doar cativa dintre invitatii prezenti la evenimentul de la Timişoara.  De asemenea, si-a confirmat participarea la ecomTIM si Dan Bulucea, Country Manager al Google în România, ce va dezvălui participantilor la eveniment cum pot folosi eficient serviciile si tool-urile Google pentru a isi dezvolta afacerile online.

Programul evenimentului il gasiti aici.

Organizatorii ofera celor interesati posibilitatea de a achizitiona bilete la pret redus, pana in 15 ianuarie, astfel:

- 100RON (incluzand TVA) pentru acces la conferintele din prima zi

- 150RON  (incluzand TVA) pentru acces la un workshop la alegere in a doua zi

- 100RON (incluzand TVA) pentru acces la un al doilea workshop

Dupa 15 ianuarie, pretul pentru accesul in prima zi va fi de 150 de RON (incluzand TVA), iar pentru accesul la un workshop de 200 de RON (incluzand TVA).

De asemenea, pentru partenerii afiliati 2parale si pentru grupurile de 2 sau mai multe persoane se ofera reduceri la achizitia biletelor. Detalii, pe pagina de inscriere.

Atentie, daca doriti sa participati la workshop-uri, va trebui sa va grabiti, deoarece numarul de locuri este limitat la 25 participanti /workshop.

No comments:

hit counter